moneysteps

Alla inlägg den 28 september 2013

Av V L - 28 september 2013 18:55

Tävling i Järbo idag, för egen del en andra och en tredjeplats, helt OK för våra 5-åringar. Har kommit fram många duktiga unga förmågor på banorna, helt rätt, så har det alltid varit och så kommer det att förbli. Överraskningen var att Pataca blev 3:a i samma lopp där Koruna blev 4:a. Första gången hon slagit syrran. Men Koruna föll nog på eget grepp, hon som absolut ska gå om på innern även om det är ont om plats. Pataca däremot fick väl fritt spår från box 6, så det borde vara orsaken. Ska bli kul att se filmen när den kommer.

Dong tvåa, han fortsätter att visa att Järbobanan passar honom bäst av alla banor.

Noterbart också att Zeke fortsätter att visa sin kapacitet, etta igen. Dessutom blev Koruna av med sitt banrekord på långt, till ett Zeke-barn (Met Anna-Bolena), vilken pangkull han är pappa till. Ska bli intressant med Zeke-Koruna-valpar.


Under tiden de hade roligt i Järbo så hade jag och grånosarna roligt här hemma. Inget toppenväder, grått och trist, men vad gör det. Var ute ett bra tag i skogen med dom, de gillar verkligen våra skogspromenader. Bra för kropp och själ, för både folk och fä.

                     



Ovido - Quiz & Flashcards