moneysteps

Alla inlägg den 15 september 2013

Av V L - 15 september 2013 21:10

Vaknade före kl 6 till en solig och lite blåsig dag på Kanis, tog en morgonpromenad med mitt sällskap Rand och Sekiner, därefter en hotellfrukost i klubbstugan. Tyst och fridfullt är det tidigt på söndagmorgon, inte en själ i farten. Tog kameran och gick runt och förevigade anläggningen som den ser ut idag. Hann måla lite innan de som skulle träna började komma, men det tar tid innan man kan börja måla denna årstid, det är så mycket dagg som måste torka bort först.

Till träningen idag kom Camilla med Robbie, 1 år denna månad, så bekantskap med motorharen var målet. Detta fixade han lätt som en plätt. Supertkul!

Gibson tränade ett kortlopp, Zeke ett supersprint, Izor ett kortlopp och Kimi ett medellopp. Vi hann också köra ett licenslopp på kort med Lisa, vi hade Rand och Pund med i detta lopp och så var Mighty och Cevin de två andra stödhundarna. Det gick bara bra så nu har NHK fått sex nya licensierade hundar i år, 5 whippar och 1 greyhound. Inte illa!


Efter träningen var det att snabbt packa ihop och städa bort allt så vi fick åka hemåt. Vi skulle ju anmäla hundar till tävlingen i Järbo, men vi visste inte vem och vad. Satt och kollade anmälningarna sista timmen för att se vad som kunde vara lämpligt för våra hundar. Men det var grymt stressigt att försöka hålla koll på vilka som anmält på vilken distans, var våra hundar skulle hamna om dom anmäldes på den eller den distanser osv. Hade tänkt anmäla två för att det skulle vara lätt för Göran att åka och tävla, men när anmälningstiden var slut så var alla fyra anmälda i alla fall. Resonerade så att det är bättre att anmäla och sedan plocka bort någon innan lottning om det ser ut att bli för jobbigt med fyra till start. Så vi får se hur det blir med det. Drygt 50 hundar anmälda, riktigt bra.

                     

Supersnabba Zeke är grymt snabb!

   

Full fart på Robbie, lite vid kurva så här i början, inte så konstigt när man inte riktigt vet vad som väntar.  

Gibson gör riktigt bra kurvor, nästa år kanske han kan ta sin licens, har haft åsikter alldeles efter start när han haft springkompisar.  

Det var allt för idag, nu blir det träff med John Blund. 

Ovido - Quiz & Flashcards