moneysteps

Alla inlägg den 12 september 2013

Av V L - 12 september 2013 23:48

Idag var det superbra målarväder, så jag åkte till Kanis och målade altanräcke. Det var så lugnt och skönt, endast lite motorsurr av en gräsklippare vid skidstugan och bilar som åkte efter Arvidsjaursvägen hördes då och då. En hund skällde ett tag i skogen, mest troligt en älghund, det är ju den tiden nu. Att tiden kan gå så fort när man har kul, för det är riktigt roligt att måla. Och ännu roligare när man kan hjälpa till med att underhålla anläggningen för det sällskap man tillhör. Ja, allt jag kan bidra med när det gäller NHK känns kul. Speciellt nu när man är pensionär och har massor av tid att spendera på föreningslivet. Mest troligt blir det att åka dit imorron också, ser ut att bli bra väder.

På lördag är det Rhodesian Ridgeback-dag på banan. Så då ska bl a vi vara där och ta hand om våra gäster. Ska bli kul, de är häftiga hundar RR:arna. Kanske blivande kapphundar, vem vet, det jagar/springer superbra i alla fall.

På söndag är det träning, säsongens sista tyvärr. Tre följande helger är träningsansvariga borta och tävlar och efter det är vi inne i mitten av oktober och då börjar det vara risk för frost. Därför måste vattnet blåsas ur ledningarna efter helgen för att undvika skador på bevattningen. Och utan vatten ingen träning... Himmel vad denna sommar gått fort....

Ovido - Quiz & Flashcards