moneysteps

Alla inlägg den 9 juni 2012

Av V L - 9 juni 2012 22:23

Ganska skönt att sitta i husvagnen efter en jobbar- och träningsdag på Kanis. Inget jäktande iväg hem, bara vara, tala om en bra inledning på semestern.

Vi hade den första träningen med eltider idag. Bäst att i tid kolla så tidtagningen fungerar innan det blir dags för tävling. Åtta whippar, en greyhound och en varghund tränade idag. Blir träning imorron också eftersom examensfirande och arbete var förhinder för andra att komma idag.

Vi körde tre whippetlopp, Litas och Koruna fick träna tillsammans, snabba tider för båda, Litas först på tiden 19.49, endast 6 hundradelar från banrekordet som Beluga satte 2004.

Körde ett tidstrial med fyra hundar, där Dong fick springa ihop med andra hundar för första gången i år. Han springer i sitt eget spår långt ut i kurvorna, som han alltid gjort. Fick tiden 19.91, blev tvåa efter Black Light.

Och sist men inte minst fick Mark beträda banan första gången i år. Sprang ett superlopp tillsammans med Piaster. Det loppet vann Piaster ganska överlägset, tog inga tider i detta lopp.

Nu är det dags att avrunda denna långa dag, natti,natti!



Ovido - Quiz & Flashcards