moneysteps

Alla inlägg den 19 juli 2012

Av V L - 19 juli 2012 21:32

Vi har ibland haft tankar på att ta en valpkull på Koruna kommande löp, men nu har vi bestämt att vi väntar till nästa vinter. Känns mera rätt att vänta ett år, den tänkta pappan är Zeke och hans första kull hinner komma ut på banorna och visa vad de kan. Men vad vi sett hittills så är/blir de mycket duktiga. Vid släphareträningen som de var med på dagen före NHK:s senaste tävling imponerade de stort. Samtliga fem som fanns på plats visste minsann vad de skulle göra, jagade som vuxna hundar och dödade bytet totalt, sanslöst bra!

Det är flera kullar med "rundbaneblod" som är födda/planerade i år, det är mycket bra för sporten. Vår egen uppfödning Dalasi har en kull med Banana Split, Bling'z har en kull efter DJ Juliettan och Quite A Guy, AxRace väntar en kull efter CA-Gibson och Blå Mocca och ska om ryktet talar sanning para Marrachino och Vegetariana snart. Steelsuccess som hade så otur att Classic börjat löpa nu, just före SM, ska para henne med för mig än så länge okänd hane.

Finns fler kullar också, men dessa är väl de mest instressanta som jag ser det just nu.


Otur för SM-tävlingarna för whippettikarna att Classic inte kunde vänta ett par veckor med sitt löp. Det är alltid roligare med fulla lopp, speciellt SM. Men naturens under kan man inte rå på. Nu var det bara 5 inlottade i varje semifinal. Classic var inlottad i samma lopp som Koruna, så det är fyra startande kvar där, endast en som blir utslagen - man kan ju alltid hoppas att både Koruna och Pa'anga går vidare. Håller tummarna för er tjejer!

Ovido - Quiz & Flashcards