moneysteps

Alla inlägg under juni 2014

Av V L - 6 juni 2014 19:31

Efter en jobbig natt för matte och två grånosar med kraftig åska så kommer en dag med äcklig värme. Ingen av dessa väderlekar gillas, åska är bland det värsta jag vet och värme gör att den lilla kraft som finns numera tar slut. Tur att husvagn finns så vi åskrädda kan "sova" där och inte störa övriga i familjen.

Mamma och syskon är bäst, blir en stor omställning att skiljas om en vecka, för både två- och fyrfotade. Men sånt är livet... 

   

Zeke har parat en fin tik från Finland idag, så hoppas det blir många valpar om ca 9 veckor.

http://thewhippetarchives.net/details.php?id=101161

   


Av V L - 5 juni 2014 18:53

Idag fick valparna följa till Älvsbyn då vi hade ett ärende dit. De sov nästan hela vägen. Ett par av dom mådde lite illa, men i övrigt gick det bara bra. Måste ju träna på lite längre sträckor innan färden hemifrån. Rastade dom på banan och alla kissade i koppel, något man också måste lära sig. Halsband är inte så populärt ännu, men är man hund måste man gilla det också.

När de kom hem fick de besöka hundgården en stund innan mat och vila. Det tar på krafterna allt nytt. Försökte få några fina bilder, men det är inte lätt med en kamera som reagerar sakta.

Blått halsband = Dirham, svart = Bitcoin, rött = Ruphia, rosa = Lempira, utan = Escudo o Leone.

                             


Av V L - 2 juni 2014 16:36

Nu har det grönskat riktigt bra här också. Idag riktigt fint väder, men det blåser rätt så mycket så det är endast i solen det känns hyfsat bra. Men valparna gillar läget, här lite bilder från idag.

             

Ovido - Quiz & Flashcards