moneysteps

Alla inlägg den 30 maj 2012

Av V L - 30 maj 2012 22:43

Tog ledigt från jobbet idag och följde Göran till Kanis. På släpet följde gräsklipparen också med, dags för årets första gräsklippardag. Så otroligt fort det går när det vänder, nu börjar det likna sommar, men någon värme att tala om har det inte varit denna dag. Å andra sidan så är det bra, myggen håller sig borta.

Jag passade på att städa klubbstugan så det är gjort inför uthyrningen av anläggningen kommande helg. Det är dags för årets björnprov, denna gång håller de på i två dagar, tror att det var 40 hundar anmälda. Hinner nog upp en sväng på söndag, kul att se hur hundarna reagerar inför den mobila björnen. I år får de träffa en ny och "farligare" björn har jag hört.

Och så har ju lottningen till årets första tävling på Midlanda kommit ut. 18 whippar och 17 greyhound kommer till start.

Lopp 1 (283 m)

1. Litas

2.-

3. Birr

4. CD-Enrico

5. Black Nitro

6. Black Knight

Detta lopp borde Litas vinna, men Black Knight är snabb, så vi får se. Våran Birr hamnar utanför pallen.

Lopp 3 (283 m)

1. Cleopatra

2. Pataca

3. Quite A Guy

4. Cooper

5. Goran-Samardzic

6. Hold On To Your Dream

Här tror jag Cooper vinner, Quita A Guy tvåa och möjligtvis kan Pataca komma trea. Hon är i så dålig form efter löpningen, lite för tjock och har minimalt med banträning, så oddsen är inte så stora. Men kul kommer hon att ha.

Lopp 4 (75 m)

1. Elva Sekiner

2. Novacaine

3. Bina

4. -

5. -

6. Två Pund

Ett av två superlopp, detta vinner Bina lätt. Pund kan nog rå på tjejerna i innerboxarna och Nova kommer i mål före Sekiner.

Lopp 5 (75 m)

1. Bagheera

2. Tre Rand

3. Nio Piaster

4. -

5. -

6. -

Har ingen aning om hur detta slutar, våra superhundar har inte besökt någon bana hittills i år, så det blir premiärträning kan man säga. De är snart 9 år men tycker säkert att det är lika kul som tidigare, men formen vet vi inget om. Första start för Bagheera också. Men jag tror att Piaster vinner.


Så himla kul att fam Jörgen kommer, det är inte så många söderifrån som åker norrut.

Ovido - Quiz & Flashcards