moneysteps

Senaste inläggen

Av V L - 2 juni 2014 16:36

Nu har det grönskat riktigt bra här också. Idag riktigt fint väder, men det blåser rätt så mycket så det är endast i solen det känns hyfsat bra. Men valparna gillar läget, här lite bilder från idag.

             

ANNONS
Av V L - 29 maj 2014 15:25

Har varit bortrest ett par dagar och blev förvånad att de på dessa dagar växt en hel del. När man har dom omkring sig hela dagar så uppfattar man inte att de faktiskt blir större o större för varje dag.

Det är nära nog heltidsjobb att hinna med allt som dessa fantastiska valpar ska träna på. Idag har de åkt bil, busat ute o inne, koppeltränat, klippt klor och blivit avmaskade en sista gång. Nu sover de och laddar för mer bus.

 

ANNONS
Av V L - 22 maj 2014 21:50

.... än att ta bilder på valpar, det är i alla fall inte lätt. Men ett tappert försök har vi gjort ikväll.

            

Ett litet mellanmål och en stunds vila.

   

Av V L - 19 maj 2014 17:36

Idag har valparna fått prova att vara ute för första gången. Det var annorlunda och spännande tyckte de nog. Ett härligt väder har vi, sol och varmt, så det passade utmärkt.

             

Trötta hjältar efter dagens äventyr.

    

Av V L - 17 maj 2014 18:47

Idag är valparna 5 veckor!! Var har de veckorna tagit vägen... Bara tre-fyra veckor kvar till de flyttar hemifrån.

Idag var det husses tur att stanna hemma med småttingarna och alla andra. Min tur att åka till Kanis och hjälpa till. Vi var tre personer som pysslade med lite av varje. Nu är alla nödvändiga saker som traktor, harmaskin, burar o bevattning igång så officiell träning kan börja imorron. Känns bra! 

Hade Pataca som sällskap idag så hon fick träna ett kortlopp. Tid ca 20.90, helt OK första gången. Dong o Birr får följa med husse imorron och springa sitt första kortlopp.


En omtyckt 5-veckorspresent. En mysig spindel.

   

  

Av V L - 15 maj 2014 15:56

Är en vinnare idag - fick ett brev på posten att jag vunnit en cykel på Postkodlotteriet, vilken överraskning - jag som högst sällan vinner något. Den sägs vara värd 4500 kr. Ska bli kul att se om den är bättre än min gamla. Kanske inte så svårt då min nuvarande har varit med ganska många år och knarrar och låter om sig. Kul var det i alla fall!


Valparna blir roligare/större/pratgladare/lekfullare för varje dag som går. Andra avmaskningen avklarad idag. Avvänjningen går också bra, de har börjat äta valpfoder med god aptit. Tid beställt för besiktning också gjord, bäst att vara ute i tid. Stamtavlorna kom för en vecka sedan. Skrämmande vad tiden går fort, fattas bara ett par dagar tills de är fem veckor. Några lekfulla bilder av familjen Koruna:

                   

Av V L - 13 maj 2014 15:16

Lite bilder från denna dag.

                       

Av V L - 8 maj 2014 12:28

Nu var det dags att flytta till ny bostad, valplådan var inte rymningssäker längre. Stora vida världen lockar så de började vara ute på vift ibland. Härliga små busfrö!

       

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se